Skip to content

Om oss

smastadens

Småstadens Finans startades under sommaren 2017 då Andrea träffade Lasse, som är en gammal familjevän, för att arbeta med honom i den bokföringsbyrå han drivit i tre år. Andrea såg möjligheten att tillsammans med Lasse kunna växa företaget och det var med den inställningen och grunden som de tillsammans startade Småstadens Finans AB.

Lasse har varit egen företagare sen han var 18 år och har lång erfarenhet av många olika branscher. Andrea kommer från en företagarfamilj och har hela sitt yrkesliv hjälp företag att starta och växa.

Visionen är att företagande ska vara roligt och den vill vi på Småstadens uppnå genom att arbeta med de bästa tekniska lösningarna för redovisning så att du som företagare kan fokusera på kärnan i din verksamhet! Vi vet att framtiden inom redovisning är att komma bort från knackandet så att vi istället får tid över att bidra till din verksamhet med vår kompetens så att vi tillsammans kan utvecklas och ha roligt!

Möt våra professionella

Alla som arbetar på Småstadens gör det med professionalism och engagemang. Alla som arbetar hos oss är specialiserade på sina verksamhetsområden. 

Lars-Göran Jonsson
Redovisningsekonom
Andrea Furberg
Redovisningsekonom
Anna Wallén Östman
Redovisningsekonom
Felicia Zälle
Redovisningsekonom
Eva Henriksson
Redovisningsekonom