Skip to content

Digital bokföring

Hos oss behöver du inte springa med papper om du inte vill. Vi har digitala lösningar som passar dig oavsett vilket tidigare system du kommer ifrån, eller var du bor i Sverige.

Tack vare kommunikationssystemet får du snabb återkoppling från oss och kan ställa frågor om du behöver, allt i realtid. Alltså traditionell bokföring, gjord smidig med digitala verktyg.

Bokföring är en färskvara

Du som drivit företag genom alla år kommer säkert ihåg hur det var/är. Kassar med kvitton som lämnades in till bokföringsbyrån och långa ledtider tills du fick veta hur företaget faktiskt gått. Däremellan påminnelser om kvitton du inte hittar, flera månader efter aktuellt datum. Nu är det nya tider!

Du kommer också kunna hålla koll på momsen och förbereda för dina in- eller utbetalningar i realtid, och inte som förr få ett mail eller telefonsamtal sista dagen.

Tre anledningar till att bokföra digitalt

1

Du har alltid tillgång till alla rapporter och underlag, var du än befinner dig i världen, vilket leder till att du får större kontroll över din verksamhet

2

Du sparar tid på administration eftersom du slipper åka med papper, sammanställa och leta reda på dina kvitton, etc. Du kan istället vara ledig på söndagar!

3

Fysiska fakturor och kvitton som sparas digitalt i molnet, dvs. online, behöver inte sparas fysiskt i 7 år utan kan kastas efter 4 år. Tills dess spar du dem i en pärm på ditt kontor.

Finago är digital ekonomistyrning – ett program för gemensam användning av kunden och redovisningsbyrån.

Finago erbjuder ett program som möjliggör en helt digital ekonomistyrning och som lämpar sig för gemensam användning mellan redovisningsbyrån och kundföretaget. Digital ekonomistyrning gör det möjligt att oavsett tid och plats sköta och följa upp företagets ekonomi. Detta gör processerna för ekonomistyrning betydligt mer effektiva, i och med att de manuella arbetsfaserna automatiseras.

Du kommer också kunna hålla koll på momsen och förbereda för dina in- eller utbetalningar i realtid, och inte som förr få ett mail eller telefonsamtal sista dagen.

Nmbrs är ett webbaserat lönesystem som vi har valt det är lätt att jobba i både för oss som byrå och för dig som kund.